Vinteraktiviter 2016/2017

Program også kan downloades her.

Søndag 11. december
kl. 14

Glögg og æbleskiver, Birkerød Sejlklub

For alle medlemmer og familie

Tirsdag den 10. januar

 kl. 19 – ca. 21:00

 

Vi slapper af efter en hektisk jul- og nytårsferie, og hygger os med en spændende og interessant sejladsvideo på skærmen. Klubben byder på noget at drikke og lidt snacks.

 

Klubaften for alle medlemmer med familie

Søndag den 5. februar

kl. 10

Vi besøger Diesel House for at opleve den imponerende H.C.Ørsteds-motor blive startet, og se den spændende og interessante udstilling der er knyttet til motorhallen. Motoren der er 24½ meter lang, 12½ meter høj, vejer 1.400 ton og har en effekt på 22.500 Hk, var i mange år verdens største dieselmotor. Gå ikke glip af muligheden for at se denne kæmpe blive vakt til live. Besøget er gratis – vi mødes ved indgangen.

Se - www.dieselhouse.dk - for nærmere information og praktiske oplysninger.

Studiebesøg for alle medlemmer med familie.

Søndag den 12. marts

kl. 11

Et besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde er berigende for sejlere i alle aldre. De 5 originale Skuldelevskibe i Vikingeskibshallen bringer os 1.000 år tilbage i tiden, og på Museumsøen kan vi bl.a. se de rekonstruktioner af forskellige skibe som er blevet bygget af kyndige bådebyggere, herunder det seneste projekt – Gislingebåden. Entre kr. 85 for voksne (kr. 75 ved gruppe på min. 16 personer), under 18 år gratis – vi mødes ved indgangen til Vikingeskibshallen.

Se - www.vikingeskibsmuseet.dk - for nærmere information og praktiske oplysninger.

 
 
 
 
 
 

For alle medlemmer og familie

Søndag den 2. april kl. 14 - 19

Det siges at vi skal spise mere fisk – nu får vi mulighed for også at fange den selv! Vi mødes på Rungsted Havn hvor vi har lejet skibet Store Teisten, der ligger klar til en dejlig fisketur med afgang kl. 14:00. Skipper finder de helt rigtige steder ude på Sundet, hvor torsk og måske også fladfisk står og venter på os. Vi er hjemme i havn igen senest kl. 19:00. Mødetid senest kl. 13:45, og husk påklædning efter vind og vejr, samt evt. en madpakke.

Pris for deltagelse, ved i alt 23 personer ombord, er ca. kr. 180. Hvis man er 18 år, men endnu ikke pensionist, tilkommer et Lystfisketegn til kr. 40. Har man ikke fiskegrej kan dette lejes ombord for kr. 75. Til gengæld er al den fisk man fanger gratis!

Opgørelse over antal deltagere, samt endelig pris for deltagelse, fremsendes til de tilmeldte den 27. februar, hvorefter der tages stilling til, og gives besked om, hvorvidt arrangementet skal gennemføres eller ej. Også medlemmerne i Birkerød Ro- og Kajakklub er inviteret til at deltage i dette arrangement.

Se - www.teisten.dk – for nærmere information og praktiske oplysninger.
Din tilmelding med oplysning om navn og klub sendes senest den 26. februar til: mail@peterperson.dk

 
 

For alle medlemmer og familie


Der tages forbehold for ændringer

For spørgsmål, kontakt Peter Person.

Seneste nyheder

Kommende events